Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuwe vacature: Directeur/bedrijfsleider Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort (36 uur)

Doortastend én fijngevoelig

vrijdag 2 augustus 2024

Kom leidinggeven aan een bijzonder team binnen Gemeente Amersfoort: het team van Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort (CBA). Ben jij dienstverlenend ingesteld, heb je oog voor je medewerkers en denk jij graag na over hoe het CBA zich verder kan ontwikkelen? Solliciteer dan naar de functie van directeur/bedrijfsleider.

Jouw rol

Als directeur/bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor het functioneren van het Crematorium, Rouwcentrum en de drie Begraafplaatsen. Belangrijk hierbij zijn de beleving van nabestaanden en andere betrokkenen, de inzet van mensen en middelen, het resultaat en de werkprocessen. Op deze plek draag je zorg voor onze dienstverlening aan nabestaanden en uitvaartondernemers. Binnen de afdeling Leefomgeving, waarvan het Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort een onderdeel is, ben je één van teammanagers. Samen met de drie andere teammanagers en de afdelingsmanager geef je leiding aan de afdeling.
Je geeft op verbindende en resultaatgerichte wijze leiding aan het CBA-team en implementeert nieuwe werkwijzen. Legt de verbinding tussen het team en de ondersteunende afdelingen van het gemeentehuis. Je geeft direct leiding aan het team, samen met de adjunct-bedrijfsleider. De collega’s binnen het CBA-team hebben verschillende aandachtgebieden: Ceremoniebegeleiding, Klantcontact, Gebouwen en Begraafplaatsen, Horeca, Bedrijfsvoering en Rouwcentrum. Als sparringpartner voor je medewerkers stimuleer je hun persoonlijke ontwikkeling en talenten en draag je bij aan een prettige samenwerking. Je doet je werk in nauw overleg met de afdelingsmanager en de wethouder en zoekt samen met je teamleden afstemming met uitvaartondernemers, nabestaanden en andere betrokkenen, je probeert aan te sluiten bij hun wensen.

Hier ga je aan de slag

Amersfoort is een stad met ruim 160.000 inwoners, waar historie en vernieuwing hand in hand gaan. Een groeiende stad, die zich in hoog tempo ontwikkelt. Het CBA, Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort, beheert het gemeentelijk crematorium en drie begraafplaatsen. Rusthof is de grootste begraafplaats met het crematorium en rouwcentrum en ligt in een bosrijke omgeving. De andere twee begraafplaatsen zijn Maranatha en Soesterweg. Het CBA telt ongeveer 35 medewerkers. Andere taken binnen de afdeling Leefomgeving zijn het beheer van de openbare ruimte, archeologie en gebiedsgericht werken. Raakvlakken bestaan bijvoorbeeld bij het beheer van de bomen en het groen op de begraafplaatsen.

Dit bieden we jou

Werk dat er echt toe doet: hier kun je verschil maken voor de stad. Bij Gemeente Amersfoort werk je in een compacte organisatie aan grote opgaven. We bieden alle ruimte om je talenten verder te ontwikkelen en investeren in je groei. Je krijgt vertrouwen en verantwoordelijkheid, in een organisatie die veel van je vraagt maar ook veel mogelijk maakt. Je kunt rekenen op:

  • een salaris van maximaal € 7.325,- bruto per maand (schaal 13 van de cao Gemeenten) op basis van een 36-urige werkweek. Op basis van wat je meebrengt bepalen we de zwaarte van de functie en het salaris dat daarbij past;
  • een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% als aanvulling op je salaris. Hiermee kies je zelf voor extra geld, meer verlofuren, fiscaal voordeel op een deel van de kosten voor je sportschool of andere voordelen;
  • een mobiele telefoon, laptop en databundel;
  • een volledige ov-reiskostenvergoeding voor je woon-werkverkeer (2e klas) of een fietsregeling;
  • alle ruimte voor jouw ontwikkeling: we werken vanuit talent met jouw persoonlijke talentprofiel (CliftonStrengths) en je kunt rekenen op een uitgebreid opleidingsaanbod, een coachpool, een inwerkbuddy en goede doorgroeimogelijkheden;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 194,4 verlofuren (op basis van een 36-urige werkweek), een thuiswerk- en internetvergoeding, een goede pensioenregeling en 50% betaald ouderschaps- en zorgverlof.

    Dit breng je mee

    Allereerst breng je een grote dosis enthousiasme mee. Je vindt het leuk om voor en met de stad te werken en hebt affiniteit met het beheer van crematoria en begraafplaatsen. Je denkt en werkt op academisch niveau. Je neemt graag het voortouw en met jouw analytische en strategische manier van denken en werken weet je een visie te vertalen naar de praktijk en anderen daarin mee te nemen. Als leidinggevende haal je graag het beste uit je medewerkers. Je hebt ruime ervaring met leidinggeven aan professionals en hebt (een deel van) die ervaring opgedaan in de uitvaartbranche.

    Verder:

  • ben je benaderbaar en kun je goed luisteren;
  • heb je sterk ontwikkelde sociale eigenschappen;
  • kun je overtuigen én verbinden;
  • beschik je over creativiteit, doorzettingsvermogen en een grote dosis humor en fijngevoeligheid.

    Als je meer wilt weten

    Met vragen over de inhoud van de functie neem je contact op met afdelingsmanager Tom van Nijen, telefoon 033 469 4614 of met adjunct-bedrijfsleider Wim Hengeveld, telefoon 033 469 5254. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, bel dan met Cathy Cats-Witteveen, Recruitment medewerker, telefoon 06 4117 4202.

    Zo kun je reageren

    We horen graag van je! Klik op deze link om ons je contactgegevens, curriculum vitae en motivatiebrief door te geven.

    Een assessment is onderdeel van de procedure.

    Je kunt reageren tot en met zondag 1 september. Graag informeren wij je dat de sluitingsdatum van deze vacature vanwege de vakantieperiode wat langer duurt. Wij zullen echter gedurende deze periode de ontvangen sollicitaties zorgvuldig blijven monitoren.

    Print deze pagina
  • Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

    Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder