Vernieuwd Condoleance.nl gaat print, mobiel en sociaal
Condoleance.nl socialer, toegankelijker, tastbaarder en alerter
vrijdag 5 maart 2010
De populaire nationale condoleancesite Condoleance.nl (www.condoleance.nl) is vandaag opnieuw gelanceerd. De site heeft een frisse nieuwe vormgeving en biedt tal van nieuwe mogelijkheden.
Boekjes drukken
Zo is het nu, op veler verzoek mogelijk, een 'echt' boekje te laten printen van een online condoleanceregister, inclusief condoleanceberichten, foto's etc. Exploitant Uitvaart.Com is hiervoor een samenwerking aangegaan met Hollandridderkerk, een Printing on Demand specialist.
Integratie met sociale netwerken
Ook biedt Condoleance.nl een widget, een klein programmaatje dat mensen kunnen toevoegen aan hun eigen weblog of homepage. En kent Condoleance.nl een integratie met populaire sociale netwerken als Twitter, Hyves, Facebook en Google Buzz. Met 1 druk op de knop kan men vrienden en followers op deze netwerken wijzen op een aangemaakt condoleanceregister.
Op de hoogte via sms
Tot slot biedt Condoleance.nl de mogelijkheid om geïnteresseerden op de hoogte te houden van het verschijnen van nieuwe nationale condoleanceregisters. Hiervoor biedt de site een sms dienst. Geïnteresseerden kunnen Condo AAN sms'en naar nummer 3010.
Condoleance.mobi
Daarnaast is er ook een mobiele variant van Condoleance.nl, te vinden op het (mobiele) internetadres Condoleance.mobi. Steeds meer gebruikers van Condoleance.nl gaven aan altijd in de gelegenheid te willen zijn om te condoleren. Ook wanneer men in de trein zit. Met de mobiele site kunnen mensen direct uiting geven aan hun medeleven via internet op hun mobiele telefoon.
Over Condoleance.nl
Condoleance.nl is opgericht in november 1998, enkele maanden voor de fatale cafébrand in Volendam. Het was die gebeurtenis die leidde tot een grootschalig en publiek rouwbeklag op Internet. Condoleance.nl is een initiatief van Uitvaart.nl, een internetplatform van en voor de uitvaartbranche. De website is ten allen tijde voor iedereen toegankelijk, en heeft bij verschillende gelegenheden - zoals de cafébrand in Volendam oudejaarsnacht 2000 en de moord op Pim Fortuyn, Theo van Gogh en vroegtijdige dood van actrice Guusje Woesthoff-Nederhorst - bewezen een plek te zijn waar talloze mensen hun emoties en medeleven kwijt kunnen.