Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Funeral Care Zuid 1 juli 2024 van start

Partner Content

maandag 1 juli 2024

Na drie maanden van voorbereiding zijn we klaar om onze diensten te verlenen aan de uitvaartbedrijven in de regio Gouda, Westland en Utrecht. We starten met vier overbrengbussen, acht rouwauto's in de kleuren zwart, blauw, wit en grijs en drie volgauto's, allemaal van het merk Mercedes en 1 elektrische polestar. Met zestien gepassioneerde en ervaren talenten uit de uitvaartbranche zijn we er klaar voor. In de loop van dit jaar komen er nog vier overbrengbussen en vijf rouwauto’s bij, deze worden momenteel gebouwd.

Barry de Jong en Othman Essaidi werken vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel, samen met de verzorgenden en staatsiechauffeurs. Onze kracht ligt bij overbrenging, verzorging, opbaring en uiteraard de staatsierit. Omdat onze talenten zowel verzorgingen als staatsievervoer verrichten, zult u regelmatig hetzelfde gezicht zien bij de uitvaart, wel zo vertrouwd. Funeral Care Zuid start in de regio Gouda.

Joeri Blokland is druk bezig met de oprichting van de volgende vestiging in de regio Utrecht. De verwachting is dat we daar in de maand september van dit jaar open zullen gaan.

Funeral Care Zuid is voortgekomen uit de ambitie om het familiebedrijf van uitvaartondernemer Pieter Dekker uit te breiden met talenten uit de uitvaartbranche, waarbij kwaliteit en het familiegevoel centraal staan. Zestien talenten werken nu bij ons en willen verder met dat gevoel, waarmee ze hun carrière in de uitvaartbranche zijn begonnen. Korte lijnen en alles doen (wat mogelijk is) voor de klant, dat is wat we willen. Onze klanten zijn ZZP'ers, middelgrote uitvaartbedrijven en uitvaartverzekeraars.

De kistenleveranciers waarmee wij samenwerken zijn Unigra, Van Wijk, Bogra, Loop, Boerland en Akidia. Ongeveer 150 uitvaartkisten, waarvan zestig verschillende modellen, staan bij ons op voorraad en kunnen wij 24/7 uitleveren. Tevens hebben wij vier Funeral Care uitvaartkisten die extra scherp geprijsd zijn. Een basiskist met eikenfolie of grijswax en een populier- of vlaskist. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom bieden wij veel duurzame uitvaartkisten en uiteraard elektrisch rouwvervoer met onze grijze Polestar rouwauto aan.

Wilt u onze brochure ontvangen met rouwauto's en uitvaartkisten, samen met een prijslijst van onze diensten? Neem dan contact op met Barry of Othman. Langskomen voor een kop koffie mag natuurlijk ook altijd.

Contactgegevens

Funeral Care Zuid - ’s Gravenweg 330 - 2911 BK - Nieuwerkerk aan den IJssel
0182-360190 (dag en nacht bereikbaar)
zuid@funeralcare.nl
www.funeralcare.nl

Print deze pagina