Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Een nieuw trend in dankbetuigingen: De digitale herinnering

Partner content van AMCO To Be Ee

donderdag 30 mei 2024

In de uitvaartbranche is een opmerkelijke verschuiving gaande in de manier waarop we dankbaarheid en herinneringen delen. Traditionele dankbetuigingen in de vorm van kaarten en toespraken maken (soms) plaats voor een nog meer persoonlijke, interactieve benadering: digitale herinneringen. Deze nieuwe vorm van dankbetuiging biedt een unieke gelegenheid om de liefdevolle herinneringen aan een dierbare te eren en te delen op een eigentijdse manier.

Het concept van een digitale herinnering van Amco is krachtig door zijn eenvoud. Het stelt families in staat op een simpele manier, een compilatie van eigen foto’s en korte video’s, zelfgekozen muziek en boodschappen van dankbaarheid samen te stellen in een prachtig vormgegeven video. Deze video kan vervolgens worden gedeeld als dankbetuiging na het afscheid, online worden verspreid naar vrienden en familieleden, of zelfs worden bewaard als een blijvende herinnering aan de overledene.

Kortom, digitale herinneringen vertegenwoordigen een nieuwe en persoonlijke ontwikkeling in de uitvaartbranche, en het is aan ons als professionals om deze mogelijkheid te omarmen en te benutten. Werk met ons samen om de liefdevolle herinneringen aan onze dierbaren te eren en te delen op een manier die recht doet aan hun leven en nalatenschap.

https://www.toberemembered.nl/digitale-herinnering/

We helpen u graag bij het creëren van een digitale herinnering voor de families die u begeleidt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als u meer wilt weten over hoe onze digitale herinnering kan bijdragen aan uw dienstverlening.

Klik hier om een account aan te maken:
https://digitaleherinneringskaart.nl/Identity/Account/Login

Print deze pagina