Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Allerzielen begraafplaats Orthen

dinsdag 15 oktober 2024

Voor de 14e keer wordt op begraafplaats Orthen in Den Bosch de avond Zielen in gedachten georganiseerd. Het evenement biedt een moment van troost en herinnering aan overleden dierbaren, met muziek, kunst, poëzie en licht.

We hebben dit jaar een divers programma waarvan ik denk dat het iedereen wel aanspreekt," zegt John Brouwers van Klopper en Kramer, een van de organisatoren, naast Dela en begraafplaats Orthen. De avond begint traditioneel met The Last Post, gevolgd door het voorlezen van namen van overledenen in de kapel, een nieuw onderdeel dit jaar. Bezoekers kunnen vooraf de naam van hun dierbare laten voorlezen via de website van het evenement.

Verder kunnen bezoekers genieten van een vocaal ensemble, een pianist, en dit jaar voor het eerst van een doedelzakspeler die mythische klanken over de begraafplaats laat weerklinken. Onderweg zijn er verhalenvertellers voor jong en oud, troostrijke gedichten langs de Beukenlaan en kunstwerken in het Theehuis en de kapel.

Kinderen kunnen deelnemen aan een knutselactiviteit, en er zijn speciale plekken waar bezoekers een boodschap of wens voor hun dierbare kunnen achterlaten. "Een mooi en afwisselend programma," aldus John Brouwers.

Zielen in gedachten vindt plaats op zaterdag 2 november 2024 van 18:00 tot 20:00 uur op begraafplaats Orthen. De route is verlicht, en bezoekers kunnen de kapel betreden via de ingang aan de Fort Orthenlaan. Meer informatie is te vinden op www.zieleningedachten.nl.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in den bosch op www.uitvaart-den-bosch.nl.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder