Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

erfenis

28 mei 2013

Vraag nummer: 34703

geachte

ik ben de enigste kleindochter van mijn opa en oma , en hun hadden als enigste kind mijn vader. nu is mijn vader overleden en mijn opa ook . ik ben nu bezig met een advocaat om recht te krijgen op mijn deel van de erfenis. ik weet verder niet of ze iemand hebben benoemd in het testament, die ze wel een hebben , ik ben de notaris gebeld maar ze kan mij niks vertellen over de inhoud van het testament dit omdat ik niet erkend stond, ik ben nu met mijn advocaat bezig om vaststelling te krijgen van het vaderschap . mijn vraag aan u is , hoelang gaat het ongeveer duren totdat ik mijn deel in handen heb?

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Dat kan ik vanaf deze kant niet beoordelen. Zoals u aangeeft zijn er enige lopende procedures niet nog afgerond moeten worden. Daar zal het neem ik aan wachten op zijn.

Print deze pagina

×

Spelregels

De informatie in deze adviesrubriek is met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen. De informatie is algemeen van karakter en niet van toepassing op individuele situaties en personen. De inhoud van de website mag niet worden beschouwd als een persoonlijk advies; de toepassing hangt af van ieders persoonlijke situatie. Om tot een gedegen afweging van belangen en vaststelling van de juridische consequenties van wensen en afspraken te komen, is telkens opnieuw een persoonlijke gesprek met de notaris van uw keuze noodzakelijk. Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.

Notaris Van de Griend, Netwerk Notarissen en de daarbij aangesloten notarissen wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en aansprakelijk voor via hyperlinks (met onze site) verkregen informatie op externe websites.