Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Zoektocht naar Polis

27 januari 2017

Vraag nummer: 49318

Mijn tante mw. Anna W Willemsen 22-03-1944 is op 24/1 jl. overleden. Zij heeft geen kinderen en ik als zoon van haar reeds overleden oudere zus ben belast met de afwikkeling. Vandaag is ze begraven. Tussen de papieren kwamen we de polis met nr. 5205826 afkomstig van De N.V Levnensverzelerings Maatschappij tegen. Deze is over gegaan in de ASR las ik. Kunt u deze polis traceren en zo ja hoe ,moet ik dan handelen. Ik zie staan 150 oude guldens?????

Mvg. John Bouwman.

Antwoord:

Beste John, je kunt deze vraag rechtstreeks voorleggen aan de verzekeraar via de website www.asr.nl.
De verzekeraar zal de nodige stukken willen ontvangen, ik sluit niet uit dat daar ook een verklaring van erfrecht bij wordt gevraagd.

Met vriendelijke groet, Evert de Niet

Print deze pagina

×

Spelregels

Spelregels panel Uitvaartkosten en financiële dekking

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren, consumenten- en patientenfederaties en voor instellingen en ondernemers die relatie zijn van BV Uitvaart.Com en Peter van Schaik.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Vindt u het openbare karakter van onze dienstverlening vervelend? Wilt u liever niet met naam en toenaam vermeld staan op de site? Maak dan geen gebruik van deze kostenloze faciliteit of dien uw vraag anoniem in.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.Com en Peter van Schaik aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.