Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Polisnr 36252

13 oktober 2016

Vraag nummer: 47738

Mijn moeder A.C.G. v.den Boogaard is onlangs 26-09-2016 overleden. Bij Yarden is alles prima geregeld. Mijn vraag is of deze polis van honderd gulden al is uitgekeerd aan Yarden???

Ik hoor graag van u,
Vriendelijke groet,
Elly Donze dochter van mevr. vd Boogaard

Antwoord:

Beste Elly, als het een Yarden polis is, dan zou je dit moeten terugzien op de uitvaartnota. Je kunt natuurlijk altijd de uitvaartverorger die jullie van dienst is geweest de vraag voorleggen. Ik ga er hierbij van uit dat je een Yarden polis bedoelt.
Is het een andere verzekeraar dan kan je de vraag bij die verzekeraar neerleggen uiteraard.

Met vriendelijke groet, Evert de Niet

Print deze pagina

×

Spelregels

Spelregels panel Uitvaartkosten en financiële dekking

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren, consumenten- en patientenfederaties en voor instellingen en ondernemers die relatie zijn van BV Uitvaart.Com en Peter van Schaik.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Vindt u het openbare karakter van onze dienstverlening vervelend? Wilt u liever niet met naam en toenaam vermeld staan op de site? Maak dan geen gebruik van deze kostenloze faciliteit of dien uw vraag anoniem in.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.Com en Peter van Schaik aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.