Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

uitvaartverzekering voor mijn moeder van 79

5 november 2014

Vraag nummer: 40492

is er een verzekeringsmaatschappij waar ik een -aanvullende- uitvaartverzekering voor mijn moeder van 79 kan afsluiten? de meeste maatschappijen hebben een maximumleeftijd van 68 tot 75 jaar.

Antwoord:

Geachte mevrouw, mijnheer,

Neen, vanaf een bepaalde leeftijd is het niet meer mogelijk een uitvaatverzekering te sluiten.Hooguit zou dat kunnen tegen betaling van een koopsom, maar dat is niet zinvol. De uitkering is dan beperkt tot het bedrag van het depot en dat is niet hoger dan die koopsom, vermeerderd met eventuele winstbijschrijving. Niet doen dus. U kunt dan het beste een bedrag op een spaarrekening storten.

Print deze pagina

×

Spelregels

Spelregels panel Uitvaartkosten en financiële dekking

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren, consumenten- en patientenfederaties en voor instellingen en ondernemers die relatie zijn van BV Uitvaart.Com en Peter van Schaik.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Vindt u het openbare karakter van onze dienstverlening vervelend? Wilt u liever niet met naam en toenaam vermeld staan op de site? Maak dan geen gebruik van deze kostenloze faciliteit of dien uw vraag anoniem in.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.Com en Peter van Schaik aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.