Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Waar moet ik wezen ?

12 maart 2013

Vraag nummer: 33880

Goeiemorgen, Mijn oma was verzekerd bij Assurantie en adviesbureau Verlaan alleen op internet staat vermeld dat dit bedrijf staat uitgeschreven bij de kvk en kan er dus niks over terug vinden (ook niet op oude polissen) en weet dus niet waar ik nu moet wezen om alles op orde te krijgen voor haar en uit te zoeken hoe het dus zit met haar verzekering en of alles nog goed geregeld is aangezien ze best veel had opgebouwd Hoop dat u mij mij verder zou kunnen helpen Alvast bedankt

Antwoord:

Geachte mevrouw, mijnheer,

Verlaan was alleen een tussenpersoon. De verzekering is bij een verzekeringsmaatschappij gesloten. Als u niet over de polis beschikt of over correspondentie waaruit blijkt bij welke verzekeringsmaatschappij de polis is gesloten, is het achterhalen daarvan lastig. Er is geen centrale registratie van afgesloten verzekeringen.

Als u de naam van de verzekeringsmaatschappij niet kunt achterhalen, kunt u aan het Verbond van Verzekeraars via een zoekopdracht vragen of zij wellicht iets kunnen achterhalen.

Dat kan via de website:
www.allesoververzekeren.nl
Klik op het tabblad "Thema's" en vervolgens op het item "Oude polis zoek?".

Met vriendelijke groet,
J. Zwaanswijk

Print deze pagina

×

Spelregels

Spelregels panel Uitvaartkosten en financiële dekking

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren, consumenten- en patientenfederaties en voor instellingen en ondernemers die relatie zijn van BV Uitvaart.Com en Peter van Schaik.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Vindt u het openbare karakter van onze dienstverlening vervelend? Wilt u liever niet met naam en toenaam vermeld staan op de site? Maak dan geen gebruik van deze kostenloze faciliteit of dien uw vraag anoniem in.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.Com en Peter van Schaik aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.