Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Polisen van J v Meer

9 augustus 2009

Vraag nummer: 24468 (oude nummer: 13539)

Mijn pleegouders waren in de jaren1960 verzekerd bij de centrale.Mijn pleegmoeder is nu 86 en wil weten waar en voor hoeveel zij verzekerd is en of ze daar nu nog recht op heeft?

Antwoord:

Geachte mevrouw, min heer,

De verzekeringsmaatschappij de Centrale is opgegaan in Reaal Verzekeringen. Mijn advies is om een kopie van de polis aan Reaal te sturen met het verzoek na te gan of de polis nog loopt en welk bedrag verzekerd is.
Het adres van Reaal Verzekeringen is:
Wognumsebuurt 10
1817 BH Alkaar.

Met vriendelijke groet,
Johan Zwaanswijk

Print deze pagina

×

Spelregels

Spelregels panel Uitvaartkosten en financiële dekking

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren, consumenten- en patientenfederaties en voor instellingen en ondernemers die relatie zijn van BV Uitvaart.Com en Peter van Schaik.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Vindt u het openbare karakter van onze dienstverlening vervelend? Wilt u liever niet met naam en toenaam vermeld staan op de site? Maak dan geen gebruik van deze kostenloze faciliteit of dien uw vraag anoniem in.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.Com en Peter van Schaik aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.