Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

uitvaartverzekerng

21 november 2014

Vraag nummer: 40681

Hallo;mijn schoonmoeder is eergisteren overleden,zij heekt vanaf 1981 een premie betaald van 35,22 nu vergoed de verzekeraar maar tot een bedrag van 4294,94 volgens mij is dat te weinig denkt u niet??

Antwoord:

Dat lijkt mij niet onredelijk. Hou er rekening mee dat het door u genoemde premiebedrag nog in guldens is terwijl de uitkering plaatsvindt in Euro's. Bovendien is een uitvaartverzekering geen spaarrekening. Een deel van de betaalde premie is nodig ter financiering van het risico van vroegtijdig overlijden. De verzekerde waarde staat vermeld in de polis en dat is dan ook het bedrag dat wordt uitgekeerd.

Print deze pagina

×

Spelregels

Spelregels panel Uitvaartkosten en financiële dekking

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren, consumenten- en patientenfederaties en voor instellingen en ondernemers die relatie zijn van BV Uitvaart.Com en Peter van Schaik.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Vindt u het openbare karakter van onze dienstverlening vervelend? Wilt u liever niet met naam en toenaam vermeld staan op de site? Maak dan geen gebruik van deze kostenloze faciliteit of dien uw vraag anoniem in.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.Com en Peter van Schaik aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.