Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

stoppen

26 november 2014

Vraag nummer: 40744

Goedenavond'ik zou graag mijn verzekering willen stoppen omdat ik het niet meer kan betalen.........wat gebeurt er met het geld wat tot nu toe betaald is????????

Antwoord:

Als u stopt met premiebetaling, dan stopt in de regel ook de verzekering. U betaalt inmmers premie voor een bepaalde risicodekking. Het is geen spaarrekening. In een enel geval kan er een zekere afkoopwaarde zijn Die afkoopwaarde blijft dan beschikbaar en wordt verrekend na het overlijden van de verzekerde.

Print deze pagina

×

Spelregels

Spelregels panel Uitvaartkosten en financiële dekking

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren, consumenten- en patientenfederaties en voor instellingen en ondernemers die relatie zijn van BV Uitvaart.Com en Peter van Schaik.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Vindt u het openbare karakter van onze dienstverlening vervelend? Wilt u liever niet met naam en toenaam vermeld staan op de site? Maak dan geen gebruik van deze kostenloze faciliteit of dien uw vraag anoniem in.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.Com en Peter van Schaik aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.