Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

informatie AVVL/Yarden

31 mei 2013

Vraag nummer: 34743

Betreft mijn vader, J.J.Ros. Sinds 1-8-1978 verzekerd bij AVVL Uitvaartzorg NV. Polisnr 362958. Klopt het dat dat nu onder Yarden valt?
Vanwege zijn leeftijd, 92, oriënteer ik mij op de gang van zaken rond crematie en zijn verzekering. Mijn voorkeur gaat uit naar een telefonisch contact, maar het is erg druk bij u. Kan ik daar beter een afspraak over maken?
Met vr.groet,

Hannie Wijninga-Ros
tel. 0513 460027

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Goed dat u zich oriënteert. Dat scheelt veel vervelend onderzoek op een moment dat u daar eigenlijk niet mee bezig wilt zijn.

Deze website geeft algemene informatie en het is niet mogelijk persoonlijk contact te leggen. Echter AVVL Uitvaartzorg is inmiddels inderdaad Yarden. Zij kunnen een afspraak met u maken om een en ander persoonlijk te bespreken. De contactgegevens van Yarden zijn:
Transistorstraat 10
1322 CE Almere
Telefoonnummer 088-9273927

Met vriendelijke groet,
J. Zwaanswijk

Print deze pagina

×

Spelregels

Spelregels panel Uitvaartkosten en financiële dekking

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren, consumenten- en patientenfederaties en voor instellingen en ondernemers die relatie zijn van BV Uitvaart.Com en Peter van Schaik.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Vindt u het openbare karakter van onze dienstverlening vervelend? Wilt u liever niet met naam en toenaam vermeld staan op de site? Maak dan geen gebruik van deze kostenloze faciliteit of dien uw vraag anoniem in.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.Com en Peter van Schaik aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.