Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

geen polis bekend bij verz.mij.

3 mei 2014

Vraag nummer: 38237

ik heb een originele oude polis van "Oude Haagsche van 1836" ter waarde van NLG 200,=. deze liep van 1939 tot 1969. Afgesloten door mijn vader op mijn leven. ik wil deze polis afkopen maar de Goudse bericht mij dat de verzekering volgens hun administratie al is beeindigd en dat zij niet meer kunnen nagaan wat de reden van de beeindiging is geweest. Ik heb de originele polis in bezit en zou graag van u willen weten op welke wijze de waarde daarvan nog geeffectueerd kan worden

Antwoord:

Geachte mevrouw, mijnheer,

Helaas kan ik u daarmee niet helpen. Via dit forum kunnen alleen algemene vragen worden beantwoord. Dit specifieke geval kan alleen door de verzekeringsmaatschappij zelf worden nagegaan. Het feit dat u de polis nog in uw bezit heeft, wil uiteraard niet zeggen dat deze nog van kracht is. Er kunnen talloze redenen zijn waarom de verzekering is beëindigd. Als de verzekering nog wel van kracht zou zijn, dan zou dat onherroepelijk uit de administratie van de verzekeraar moeten blijken. Als de polis om wat voor reden dan ook is vervallen, dan zullen de gegevens daarover nog slechts gedurende de wettelijke bewaartermijn te achterhalen zijn. Ik kan u slechts adviseren nog een poging te doen om via de Goudse informatie te krijgen.

Print deze pagina

×

Spelregels

Spelregels panel Uitvaartkosten en financiële dekking

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren, consumenten- en patientenfederaties en voor instellingen en ondernemers die relatie zijn van BV Uitvaart.Com en Peter van Schaik.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Vindt u het openbare karakter van onze dienstverlening vervelend? Wilt u liever niet met naam en toenaam vermeld staan op de site? Maak dan geen gebruik van deze kostenloze faciliteit of dien uw vraag anoniem in.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.Com en Peter van Schaik aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.