Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

af of opkopen oude polissen

5 december 2012

Vraag nummer: 32923

Geachte heer Zwaanswijk,mijn beide ouders zijn opgenomen en nu probeer ik hun belangen te behartigen,zij hebben beide veel verschillende overlijdings/begravenispolissen met kleine beetjes vergoeding.Is er een mogelijkheid tot het samenvoegen van al die polissen tot één polis of zou dat ongunstig zijn?het gaat mij erom dat het goed geregeld is en wat overzichtelijker en dat er straks niet naar allerlei verschillende instanties moet worden gebeld,graag uw reactie bvd Corina

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Het is niaartondernemer dit namens u.

et mogelijk om de verschillende verzekeringen te comprimeren tot één polis. Dat zou namelijk inhouden dat alle polissen moeten worden afgekocht hetgeen financieel zeer onvoordeling is. Er zit dus niets anders op dan inderdaad de uitkeringen bij elke verzekeringsinstelling afzonderlijk op te vragen. Overigens, veelal regelt de uitvaartondernemer dit voor u.

Met vriendelijke groet,
J. Zwaanswijk

Print deze pagina

×

Spelregels

Spelregels panel Uitvaartkosten en financiële dekking

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren, consumenten- en patientenfederaties en voor instellingen en ondernemers die relatie zijn van BV Uitvaart.Com en Peter van Schaik.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Vindt u het openbare karakter van onze dienstverlening vervelend? Wilt u liever niet met naam en toenaam vermeld staan op de site? Maak dan geen gebruik van deze kostenloze faciliteit of dien uw vraag anoniem in.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.Com en Peter van Schaik aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.