Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

geen uitvaart

28 maart 2012

Vraag nummer: 27963

geachte myn heer mevrouw myn broer ligt op sterven ik ben zyn enige zus nu is myn vraag hy heeft geen uitvaart verzekering en wie moet de kosten betalen van de begravenist betalen hy heeft wel een dochter die hy al dertig jaar niet gezien heeft

Antwoord:

Geachte mevrouw, mijnheer,

Primair komen de kosten voor rekening van degene die de opdracht geeft voor de uitvaart. De erfgenamen zijn gehouden de kosten te betalen. Zelfs als de uitvaart van gemeentewege plaatsvindt, zullen de kosten op de erfgenamen worden verhaald.

Met vriendelijke groet,
J. Zwaanswijk

Print deze pagina

×

Spelregels

Spelregels panel Uitvaartkosten en financiële dekking

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren, consumenten- en patientenfederaties en voor instellingen en ondernemers die relatie zijn van BV Uitvaart.Com en Peter van Schaik.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Vindt u het openbare karakter van onze dienstverlening vervelend? Wilt u liever niet met naam en toenaam vermeld staan op de site? Maak dan geen gebruik van deze kostenloze faciliteit of dien uw vraag anoniem in.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.Com en Peter van Schaik aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.