Waarom steeds de meesterstitel genoemd?
21 september 2015
Vraag nummer: 43774
Interessante site, alles erg duidelijk. Maar waarom herhaalt u bij ieder antwoord uw meesterstitel. Vanaf het begin weten we wel dat u jurist bent en Willem heet.
Ik vind dit wel erg afstandelijk. Groeten Anton van der Cingel.
Antwoord:
Geachte heer,
Ja, ik ben zakelijk afstandelijk. De lezer is geen persoonlijke vriend of kennis. Maar iemand die een deskundig advies verwacht. Of er althans op hoopt.
De meeste vragenstellers hebben een - voor hen - unieke vraag en lezen niet de hele site. Fijn dat u dat wel doet, mijn dank. Maar dan bent u een uitzondering.
Oude vragen worden meestal gevonden doordat mensen een bepaald probleem of een bepaalde vraagstelling googlen. Dan krijg je een 'losse' pagina te zien, maar bekijk je niet de hele site.
Ik onderteken elk antwoord met mijn titulatuur en volledige naam, zodat de lezer kan zien dat ik juridisch geschoold ben en dat ik ik ben. Men kan dan informatie over mij zoeken en zien dat ik boeken, artikelen en columns over lijkbezorgingsrecht schrijf en dat ik wordt geciteerd in parlementaire stukken en in vonnissen en arresten. Daar kan men mijn deskundigheid uit afleiden.
Er zijn in Nederland nog meer Willem van der Putten's, o.a. een prof., dr., ir. en ook meerdere mr.'s. Van de andere 'mr. Willem van der Putten's in dit land is er een een neef; de anderen zijn geen familie. Er is o.a. een advocaat in Brabant met dezelfde voor- en achternaam; ik merk dat journalisten ons soms wel verwarren. Er bestaat echter slechts één:
mr W.G.H.M. van der Putten
TIP
Vergelijk offertes van uitvaartondernemers via de site Uitvaartmarkt.nl
TIP
Bezoek ook eens de video-adviesrubriek: Infotheek - reportages - kijkersvragen - juridische vragen en antwoorden (klik hier).